Wie ben ik?

Voor de mensen die mij nog niet kennen! Wie ben ik?                          

Carolien

Ik ben Carolien de Vries. Op mijn 7 of 8e ben ik begonnen met tennissen in Vries en ik sta nog steeds met heel veel plezier op de baan.
Afgelopen jaren speelde ik competitie op zondag in een mixed team in Vries en op zaterdag speel ik nog steeds mix competitie bij Tennisverenigng Amelte in Assen. Ik heb het zelfs tot niveau 3 speler geschopt!!

Sinds 2002 heb ik de KNLTB-A licentie in mijn bezit en ik heb een paar jaar later ook B licentie gehaald. Verder heb ik de cursus tenniskids gevolgd.
Dit is een cursus speciaal voor de trainingen van de allerjongste kinderen tot een jaar of 12! Hier zijn elk jaar vervolg cursussen van zodat ik elke steeds nieuwe/andere manieren leer om het voor de kinderen leuk en leerzaam te maken op een speelse manier. Daarnaast heb ik nog een aantal applicatie cursussen gevolgd, zoals techniek, tactiek en methodiek.

Ik wil tijdens mijn trainingen proberen het spelniveau te verbeteren, en het verhogen van het spelplezier van tennissers van alle leeftijden en niveaus.
Ik geef training aan alle doelgroepen, dus van 5 jaar tot 65 jaar (en soms zelfs ouder). Ik hoop dat ik o.a. in Vries veel kinderen en volwassenen enthousiast kan maken om ook te gaan tennissen, want het is een enorm leuke en gezellige sport.

Carolien